Selecteer een pagina

ADVIES

Als zelfstandig ondernemer heb je ideeën genoeg, maar waar haal je de tijd vandaan om ze uit te voeren? Ik help je graag hier structuur in aan te brengen . Zo houd jij je hoofd  om de volgende stap met jouw bedrijf te maken!

Organisaties die vraagstukken hebben rondom innovatie, missie en visie help ik ook graag op weg. Dat doe ik door persoonlijk advies te geven aan managers, en door workshops en trainingen in te zetten.

Hulp bij groei

Advies aan de keukentafel

Aan de keukentafel bij jou of bij mij  brengen we jouw bedrijf en jouw dromen in kaart. Waar sta je nu, wat wil je bereiken? Ik help en adviseer je op het gebied van communicatie en organisatie.

Je kunt een abonnement nemen op keukentafelgesprekken of een keer uitproberen of mijn adviezen jou verder helpen.

What's in a name?

Een goede naam is het halve werk

Oké, je hebt een fantastisch idee of product, maar blijft maar dubben over een goede naam. Ik help je graag mee om díe naam te bedenken die de lading dekt en aandacht trekt.

Dan nemen we ook direct de eerste facebook- en linkedinposts mee die je over jouw nieuwe naam gaat maken.

Missie en visie herijken

Van vage vlek tot helder stip op de horizon

Weten alle betrokkenen bij jouw werk of organisatie nog steeds waar je precies voor gaat, waar jullie voor staan?

Neem de tijd om je missie en visie te herijken – een reset waardoor iedereen weer weet waar je het voor doet.

Mijn aanpak

Ik laat jou zoveel mogelijk je eigen keuzes maken maar denk ook graag met je mee. Werken we één op één dan brainstorm ik gewoon met je mee. Heb je collega’s of kunnen we een team samenstellen, dan ben ik gespreksleider en aanjager.

Ik laat je verbindingen leggen, kansen bundelen én kiezen.

Zo zorg ik ervoor dat je met resultaat en nieuwe energie de deur uit wandelt.

 

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

6 + 11 =