Selecteer een pagina

Ben jij ook te lief op je werk?  Leer stoppen met vermijden en toegeven!

Op je werk heb jij niet vaak het hoogste woord. Je hebt goede ideeën, maar die worden niet altijd gehoord. Of ze sneeuwen onder door de weerstand van je collega’s of leidinggevende. Wil jij ook gehoord worden door je baas, je collega’s, tijdens vergaderingen en bijeenkomsten zonder ellendige conflicten aan te hoeven gaan?

Volg dan deze eendaagse workshop.

Over de workshop

In deze workshop krijg je inzicht in de manier waarop ons brein omgaat met conflicten. Je leert een aantal technieken die je gaan helpen het gesprek aan te gaan en ervoor te zorgen dat je gehoord wordt. Je gaat oefenen met het herkennen van de triggers die ervoor zorgen dat je te snel toegeeft of conflicten liever mijdt. Wat zijn je gedachten over een situatie waardoor je gaat vermijden of toegeven en kloppen deze gedachten wel?

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de combinatie van praktijk en theorie. We helpen je op weg met theoretische kennis maar gaan ook direct oefenen. Oefenen doen wij graag met een dikke knipoog, want door lekker te mogen overdrijven zorgen we dat jij je comfortabel gaat voelen met je nieuwe technieken en “nieuwe” gedrag.

De trainers

De eendaagse wordt gegeven door Paola Pisu van Ombra delle Terra en Annemiek van Bussel van Laat jouw idee werken. Paola is ervaren coach en trainer, Annemiek deed ruime ervaring als zangeres/theatermaakster en in managementfuncties. Samen beschikken zij over een rijk gevulde theoretische en praktische gereedschapkist en laten zij iedere workshop swingen.