Selecteer een pagina

Help, ik word manager. Wat nu?

Je bent goed in je werk, gedreven ook. Je kunt goed communiceren, mensen werken graag met jou samen en je loopt niet weg voor lastige beslissingen. Je bent gevraagd voor een leidinggevende functie of hebt daar zelf op gesolliciteerd. En nu is het dan zover, je wordt manager.

In deze workshop onderzoek je op welke manier jij succesvol kan zijn als manager. Dat begint met het ontdekken wat dit nieuwe werk voor jou betekent; welke consequenties je keuze heeft. Aan de hand van  tips van ervaren managers stel je vast hoe jij in je werkt wil staan. Door interactieve oefeningen onderzoek je welke invloed jij hebt op je werkomgeving en vice versa. Zo begin je niet alleen goed voorbereid aan je nieuwe functie maar ook op je nieuwe positie.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de combinatie van praktijk en theorie. Goed onderbouwde theoretische modellen wisselen we af met praktijkverhalen en leuke, licht ontregelende, oefeningen. Het gaat erom dat jij je senang gaat voelen als manager.

Thema’s

De complete workshop omvat vier thema’s die verdeeld over vier dagdelen worden behandeld:

  1. Wat betekent dat, manager zijn?
  2. Welke keuze heb ik gemaakt?
  3. Hoe gaan anderen me zien?
  4. Wanneer ben ik succesvol als manager?

De trainers

Deze workshop wordt gegeven door Paola Pisu van Ombra delle Terra en Annemiek van Bussel van Laat jouw idee werken. Paola is ervaren coach en trainer, Annemiek deed ruime ervaring op in managementfuncties en als zangeres/theatermaakster.  Samen beschikken zij over een rijk gevulde theoretische en praktische gereedschapkist en laten zij iedere workshop swingen.