Selecteer een pagina

OVER MIJ

Mijn hele werkzame leven heb ik initiatieven opgepakt, uitgewerkt, geïmplementeerd. De ervaring die hiermee heb opgedaan zet ik nu in om organisaties en ondernemers te helpen dit zelf ook te doen.

Mijn projecten

Een recent project is uitgegroeid tot een organisatie met stevige bodem in Zwolle: Raakvlak Academie, een organisatie die mensen met muzikaal talent en een achterstand op weg helpt. Deze mooie club heb ik samen met Arnold Fransen opgezet, zorgmanager, goede vriend en theatermaatje. Eigenlijk is de Academie ontsproten aan zijn idee… en nu, twee jaar later, staat er een prachtige sociale onderneming.

Mijn voorstellingen

Ik maak muziektheater, voorstellingen met door mij geschreven tekst en gezongen (bestaande) liedjes.
Mijn nieuwste voorstelling heet Meisjes van 50. Superleuk om te maken en geweldig om te spelen. Voor iedereen die 50 wordt, is, of al is geweest!

 

Mijn ervaring

Ik heb als accountmanager, afdelingsmanager, projectmanager en propositiemanager gewerkt. Ben opgeleid tot lerares basisonderwijs, heb post hbo opleidingen gedaan in Bedrijfskunde en Hoger Management. Sinds 2004 heb ik de Chansonsalon voor mijn muzikale activiteiten.

In mijn ervaring gaat het bij ideeën niet zo zeer of je ze inhoudelijk kunt overbrengen maar of je ze de ander kunt laten voelen. Een paar jaar geleden stonden Annemiek en ik samen voor de uitdaging om binnen Van Dijk alle neuzen van de vele collega’s die aan innovatie werkten dezelfde kant op te krijgen. We realiseerden ons dat het ging om gezamenlijke harmonie, mensen uit hun eigen silo’s trekken. We moesten ons idee laten werken. Annemiek nam dat heel letterlijk en met een prachtig lied opende ze een grote workshop. Wat zo vaak geëindigd was in een Poolse landdag, werd in 5 minuten een van de effectiefste werksessies die ik ooit heb meegemaakt. Trots op Annemiek dat ze van haar drive om te verbinden en in gang te zetten, nu haar werk heeft gemaakt. Laat jouw idee werken!

Rob Zondervan

Corporate Strategy bij Rabobank voorheen directeur Van Dijk Voortgezet Onderwijs, Rabobank Groep

Meer over Annemiek

Ik zing en onderneem. Ik leid projecten. Ik schrijf. Ik presenteer.

Met laatjouwideewerken zet ik veel van deze talenten in, maar dat doe ik zeker ook in mijn voorstellingen en concerten. Nieuwsgierig? Klik dan op de button om naar mijn andere website te gaan.

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

1 + 4 =