Mijn hele werkzame leven heb ik initiatieven opgepakt, uitgewerkt, geïmplementeerd.

De ervaring die hiermee heb opgedaan zet ik in om organisaties en ondernemers te helpen dit zelf ook te doen.

Raakvlak Academie

Een idee uit 2017 is uitgegroeid tot een organisatie met stevige bodem in Zwolle: Raakvlak Academie, voor mensen met muzikaal talent en een achterstand.

Deze mooie club heb ik samen met Arnold Fransen opgezet, zorgmanager, goede vriend en theatermaatje.

www.raakvlakacademie.nl

 

Van Pabo tot Manager

Ik ben een creatieve duizendpoot met bedrijfskundige inslag. Via de Pabo kwam ik terecht in diverse managementrollen en haalde zowel Bedrijfskunde als Hoger Managament papieren. Daarnaast maakte ik muziek en muzikale voorstellingen. Met “Laat jouw idee werken” zet ik al mijn ervaring en vaardigheden in om van mooie ideeën geslaagde projecten te maken.

Chansons

Ik zing en maak muziektheater, altijd met verhalende muziek: chansons!

Sinds 2004 geef ik regelmatig concerten met gitarist Erik Raayman. Ook sta ik op het podium met onze eigen muzikale voorstellingen zoals “Meisjes van 50” en “Kabaretttt!”.

www.annemiekvanbussel.nl

Annemiek heeft voor diverse vrijwilligersorganisaties in de stad de workshop ‘Zet je club op de kaart’ gegeven.

Zij werkt op een prettige informele manier, met veel aandacht voor alle deelnemers.

De actieve opdrachten geven goede handvatten waarmee de deelnemers concreet aan de slag kunnen met hun droom en visie, en hun idee laten werken!

Ook de reacties van de deelnemers na afloop geven een mooi beeld van haar werkwijze: laagdrempelig en een informele stijl, maar vakkundig. Andere genoemde termen waren: nuttig, leerzaam, leuk, creatief, boeiend, duidelijk en inspirerend.

Odelia Otten

Consulent Vrijwilligerswerk, Zwolle Doet

In mijn ervaring gaat het bij ideeën niet zo zeer of je ze inhoudelijk kunt overbrengen maar of je ze de ander kunt laten voelen. Een paar jaar geleden stonden Annemiek en ik samen voor de uitdaging om binnen Van Dijk alle neuzen van de vele collega’s die aan innovatie werkten dezelfde kant op te krijgen. We realiseerden ons dat het ging om gezamenlijke harmonie, mensen uit hun eigen silo’s trekken. We moesten ons idee laten werken. Annemiek nam dat heel letterlijk en met een prachtig lied opende ze een grote workshop. Wat zo vaak geëindigd was in een Poolse landdag, werd in 5 minuten een van de effectiefste werksessies die ik ooit heb meegemaakt. Trots op Annemiek dat ze van haar drive om te verbinden en in gang te zetten, nu haar werk heeft gemaakt. Laat jouw idee werken!

Rob Zondervan

Corporate Strategy bij Rabobank voorheen directeur Van Dijk Voortgezet Onderwijs, Rabobank Groep

Partners: Ik Circuleer

Partners: Ik Circuleer

Deze onderneming richt zich op het duurzamer maken van de samenleving door te beginnen bij ondernemende jongeren: in het beroepsonderwijs van het vmbo. Er zijn prachtige aansprekende lesbrieven gemaakt met verhalen van koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen....

Lees meer
Partners: MijnID.nu

Partners: MijnID.nu

Missie en visie blijven te vaak vage termen. Hoe vertaal je die concreet, betrek je jouw achterban hierbij en profileer je jezelf op een goede manier? Speciaal voor scholen en schoolleiders ontwikkelde ik met Jan Klein van MijnID.nu een traject waarbij we niet alleen...

Lees meer
Partners: Ombra Della Terra

Partners: Ombra Della Terra

Ik zet een leervraag graag om in activiteit, een plan om op een leuke manier te leren. Samen met Paola Pisu maak ik daarom workshops op maat voor bedrijven. Paola is zeer ervaren als trainer en coach en al jarenlang in dit werkveld actief. Ik voeg daar mijn...

Lees meer

Nieuwsgierig? Neem contact met me op.

12 + 12 =