Selecteer een pagina

Word een betere onderhandelaar in één dag!

‘Nou ja zeg, die collega is tegelijk met mij begonnen en zit al aan het eind van de schaal? Waarom krijg ik dat nou nooit voor elkaar?’

Heb jij dat ook, dat collega’s voor hetzelfde werk meer betaald lijken te krijgen? Of breekt het zweet je al uit als je na een succesvolle sollicitatie het arbeidsvoorwaardengesprek in moet? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je leert hoe je met vertrouwen de onderhandelingen aan kunt gaan.

In deze workshop zorgen we ervoor dat je goed voorbereid het gesprek aangaat. Zodat jij voortaan overtuigd van jouw waarde de onderhandeling start. We onderzoeken waar jouw terughoudendheid bij onderhandelingen vandaan komt. Jij weet precies wat je waarde bent; daar zorgen we voor. We bereiden de onderhandelingen gestructureerd voor en gaan natuurlijk oefenen.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door een liefde- en humorvolle aanpak. Natuurlijk benaderen we de zaak ook uiterst serieus, want waar komt dat nou vandaan dat jij sterker in onderhandelingen wilt staan? In de workshop zit een component zelfonderzoek. Daarna is er ruimte om de onderhandeling voor te bereiden en uit te voeren.

Inhoud van de workshop

Deze workshop duurt één dag en bevat deze onderdelen:

  • Wat ben je waard? Over onze onbewuste overtuigingen die ons doen beïnvloeden.
  • Overtuig eerst jezelf; daarna zal een ander je pas geloven.
  • I make you an offer you can’t refuse! Een goede voorbereiding is het halve werk
  • Oefenen, oefenen, oefenen.

Resultaten

Je neemt afscheid van overtuigingen je die remmen in het onderhandelen.
kent je waarde en bent in staat deze te communiceren.
onderkent dat je tactisch moet handelen voorgaande en tijdens de onderhandeling (contact maken en houden, de ander begrijpen en daarbij aansluiten in je communicatiewijze).
De trainers
Deze workshop wordt gegeven door Paola Pisu en Annemiek van Bussel; je ziet op samen op de foto staan bij Workshops. Paola is een ervaren coach, trainer/procesbegeleider, Annemiek deed ruime ervaring op in managementfuncties en als zangeres/theatermaakster. Samen beschikken zij over een rijk gevulde theoretische en praktische gereedschapkist en laten iedere workshop swingen.

Schrijf je nu in

De workshop Salarisonderhandelingen voor Vrouwen kun je hier boeken.

Gratis E-Book

Wil je vast aan de slag? Download dan ons gratis E-Book. Dat kan hier: GRATIS E-BOOK