Lachen doen we thuis wel. Werk is serious business!

Jullie werken hard, de doelen zijn helder, de KPI’s gesteld. Af en toe is er best ruimte voor een geintje, tuurlijk. Maar werk is serious business…. Tijd om de kracht van humor te gaan ervaren. Doe eens iets anders dan een jaarlijks teamuitje, iets dat effect heeft op je dagelijks werk en vol de workshop “Lachen doen we thuis wel”.

Waarom deze workshop?

In een door targets geregeerde wereld vergeten we soms te relativeren. Humor geeft lucht; we kunnen weer ademhalen. Dat geeft ruimte om ons opnieuw te focussen op werk. Problemen oplossen is dan een stuk gemakkelijker. Binnen teams waar mensen regelmatig lachen ligt de productiviteit gewoon een stuk hoger. De medewerkers voelen zich happy.

Ontdek de speelsheid en gulle lach opnieuw in deze workshop.

De inhoud, valt er nog wel iets te lachen?

Centraal in deze speelse workshop staat dat de medewerkers samen ontdekken wat er te lachen valt. Deze onvergetelijke ervaring neem je mee naar de werkvloer. Het effect echoot nog lang na. De lach heeft een positief effect op de sfeer en het relativeringsvermogen.

De workshop duurt een dagdeel en bevat drie oefeningen. De minimale groepsgrootte is twintig en er kunnen maximaal veertig deelnemers meedoen.

Minder stress, meer vitaliteit

Deelnemers aan deze workshop hebben na afloop

  • hartelijk gelachen
  • de wereld van het werk bekeken door een andere bril.
  • vastgesteld hoe ze een humorvolle, relativerende sfeer op de werkvloer creëren en/of borgen.
  • meer zicht op hoe ze hun energie opladen door met een andere blik naar situaties te kijken.
  • een ervaring opgedaan waarover ze nog lang napraten.

Voor wie?

Organisaties die meer vitaliteit en minder stress op de werkvloer willen, die de werksfeer positief willen beïnvloeden en streven naar tevreden en happy medewerkers.

Waar en hoe?

De workshop wordt afgestemd op de organisatie. Vandaar dat we jullie eerst graag spreken. De karakteristieke eigenschappen van de organisatie krijgen een plek in de workshop. Verder vindt de workshop bij voorkeur plaats op een locatie buiten de fysieke werkplek. Neem contact op voor meer informatie of als je deze workshop wilt boeken.

De trainers

Deze workshop wordt gegeven door Paola Pisu en Annemiek van Bussel. Paola is ervaren coach en trainer, Annemiek deed ruime ervaring op in managementfuncties en als zangeres/theatermaakster. Samen beschikken zij over een rijk gevulde theoretische en praktische gereedschapkist en laten zij iedere workshop swingen.