Selecteer een pagina

Zet je club op de kaart

Je hebt een vereniging, een club, stichting. Iedereen die al bij de club betrokken is vindt het werk leuk en mooi, maar het blijkt best lastig om nieuwe leden te vinden. Laat staan nieuwe vrijwilligers of bestuursleden. Hoe komen jullie nu en in de toekomst blijvend aan nieuwe aanwas?

Voor wie?

Organisaties die af en toe weer stillen willen staan bij het “waarom”. Clubs die op zoek zijn naar nieuwe leden of bestuursleden. Nieuwe initiatieven die nog op de kaart gezet moeten worden. Voor al deze clubs en verenigingen is de workshop bruikbaar en interessant.

Wat ga je doen?

In deze workshop werk je aan het uitdragen van  jullie verhaal. Hoe maak je duidelijk waar jullie voor staan en wat je zo anders maakt dan andere verenigingen? Wanneer je helder hebt wat jullie uniek maakt, wordt het al een stuk makkelijker om dat verhaal goed uit te dragen.

Je gaat met mijn hulp aan de slag met het verwoorden van jullie visie. Je gaat naar huis met een heldere kernboodschap: dit zijn wij, en hier gaan wij ons de komende jaren op richten.

Waar en hoe?

Dat overleg ik graag met jullie. De workshop kan op locatie bij jullie, online of op een centrale plek gegeven worden.

De trainer

Deze workshop geef ik zelf. Als initiatiefnemer en artistiek leider van Raakvlak Academie deed ik ruimschoots ervaring op in het werven van vrijwilligers, financiën, betrekken van het netwerk, het opzetten van een organisatiestructuur. Ik put dan ook rijkelijk uit eigen ervaring maar zal zeker ook inspelen op jullie unieke situatie en eigen vragen.